...
Për një eksperiencë më të mirë, ndryshoni shfletuesin në CHROME, FIREFOX, OPERA ose Internet Explorer.

Shitje biznesi në Dubai Emiratet e Bashkuara Arabe

Shitje biznesi shitje biznesi

Biznesi për shitje është platforma kryesore në Emiratet e Bashkuara Arabe për të blerë dhe shitur biznese

Biznesfinder.me/">biznesi për saleer.me është e vetmja platformë në Emiratet e Bashkuara Arabe ku mund të shisni biznesin tuaj online, për të shitur biznesin tuaj ose për të blerë biznes të ri, listoni biznesin tuaj për shitje, dhe filloni të merrni oferta reale nga investitorët në të gjithë botën.
biznesfinder.me/"> biznes për shitës të arsyeve pse një biznes Finder mund të rezultojë i dobishëm. Ne kemi mijëra investitorë që ata po kërkojnë të blejnë biznese, dhe vetëm duke renditur biznesin tuaj për shitje ju mund ta shisni biznesin tuaj brenda një jave.

Kërkimet në trend
biznesfinder.me/">Ulje biznes në Dubai,Biznes në shitje në dubai, biznes për shitje, biznes shitje, shisni biznesin tuaj, blini një biznes,

Cfare po kerkoni?

Po planifikoni të shisni biznesin tuaj? Listoni atë tani për investitorët e mundshëm

Reklama të veçuara

Të gjitha reklamat

85,000.00AED

Shitet Salloni për Zonja Well Running në Al Khan

Postuar: Tetor 21, 2021
Lavanderi Industriale për Shitje në Dubai
500,000.00AED

Lavanderi Industriale për Shitje në Dubai

Postuar: Tetor 21, 2021
1,700,000.00AED

Salloni i Zonave Premium Well Running në qendër të Dubait për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 18, 2021
150,000.00AED

Shitet Zonja Sallon për Shitje në Dubai

Postuar: Tetor 18, 2021
600,000.00AED

Restorant për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 18, 2021
800,000.00AED

Kompania e fabrikimit të çelikut për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 18, 2021
350,000.00AED

Kompania e Pasurive të Paluajtshme të Mirë Drejtuar për Shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 18, 2021
140,000.00AED

Kompani Lavanderie për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 18, 2021
190,000.00AED

Catering dhe Kuzhina për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 18, 2021
750,000.00AED

Restorant Active Well për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 16, 2021
60,000.00AED

Restorant Brand New për Shitje në Dubai

Postuar: Tetor 16, 2021
200,000.00AED

Kafeteria e vendosur mirë për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 16, 2021
1,650,000.00AED

Restorant elegant dhe hotelieri për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 16, 2021
600,000.00AED

Shitet kompani rekrutimi në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 16, 2021
750,000.00AED

Shitet fabrika e mobilierisë dhe mobilieve në Dubai

Postuar: Tetor 16, 2021
600,000.00AED

GYM profesionale për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 16, 2021
4,900,000.00AED

Well Active Rent një biznes makinash për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 16, 2021
150,000.00AED

Qendër fotografike Active Well Running për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 16, 2021
200,000.00AED

Patate Hut në qendrën merkato për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 16, 2021
4,000,000.00AED

Kompania e Menaxhimit të Objekteve 20 Vjeçare për Shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 16, 2021
1,200,000.00AED

Restorant aktiv për shitje në sheshin Dubai Deira Baniyas në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 16, 2021
56,000.00AED

Shitet lavanderi me potencial shumë të lartë në Dubai

Postuar: Tetor 16, 2021
1,000,000.00AED

Shitet kompani me qira e makinave në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 16, 2021
105,000.00AED

Kafene për shitje në Dubai me një përshtatje të mahnitshme

Postuar: Tetor 16, 2021
98,000.00AED

Çmim i lirë Salloni i gentëve 7 vjeç në një vend të mirë në Dubai për shitje

Postuar: Tetor 16, 2021
150,000.00AED

Shitet salloni premium për zonja në Dubai në dispozicion

Postuar: Tetor 16, 2021
650,000.00AED

Restorant Active Running për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 16, 2021
1,000,000.00AED

Punëtori e makinave sportive për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 16, 2021
1,800,000.00AED

Kafene e re Moderne për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 16, 2021
85,000.00AED

Shitet garazh për stilimin e makinave në Dubai

Postuar: Tetor 16, 2021
200,000.00AED

Sallon Zonjesh për Shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 16, 2021
690,000.00AED

Kafe kafene moderne Beautiful Café për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 15, 2021
350,000.00AED

Restorant unik për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 15, 2021
2,000,000.00AED

Biznes i shquar i turizmit për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 15, 2021
500,000.00AED

Supermarket aktiv për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 15, 2021
75,000.00AED

Akomodimi i biznesit të turistëve për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 15, 2021
2,000,000.00AED

Kompani Aktive Paketimi për shitje në Dubai (Me kontrata kompani shumëkombëshe)

Postuar: Tetor 15, 2021
400,000.00AED

Kuzhina Qendrore Shitet në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 15, 2021
159,000.00AED

Shitet biznesi i dyqaneve të lavanderisë në Dubai

Postuar: Tetor 15, 2021
600,000.00AED

Shitet biznesi Roaster Foodstuff në Dubai

Postuar: Tetor 15, 2021
400,000.00AED

Restorante të bukura për shitje në shitje në Dubai

Postuar: Tetor 15, 2021
1,000,000.00AED

Shitet klinika dermatologjike ne Dubai

Postuar: Tetor 15, 2021
150,000.00AED

Salloni Al Warqa Zonja për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 15, 2021
60,000.00AED

Salloni për drejtimin e burrave për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 15, 2021
80,000.00AED

Qendra e shtypjes për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 14, 2021
250,000.00AED

E vendosur në Dubai Marina sallon bukurie për shitje

Postuar: Tetor 14, 2021
250,000.00AED

Restorant aktiv në dispozicion për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 14, 2021
1,000,000.00AED

Furrë e bukur Fitimprurëse e Mirë për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 14, 2021
40,000,000.00AED

Fitimprurëse Me pamje të mirë biznesi Apartamente Guests Hotel me Restorante dhe bar për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 14, 2021
2,500,000.00AED

Biznes shumë i lartë fitimprurës Kompania e shërbimeve të automobilave për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 14, 2021
170,000.00AED

Studio aktive për prodhimin e mediave për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 14, 2021
70,000.00AED

Kafene 70K Well Running në Gjykatën e Ushqimit për Shitje në Dubai

Postuar: Tetor 14, 2021
130,000.00AED

Salloni New Ready Ladies për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 14, 2021
160,000.00AED

Salloni Fitues i Zonave për Vrapim për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 14, 2021
290,000.00AED

Restorant Food Street për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 14, 2021
4,000,000.00AED

Shitet kompani shtypi në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 14, 2021
380,000.00AED

Kamion ushqimi Well Running për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 14, 2021
90,000.00AED

Sallon 90k Zonje për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 14, 2021
360,000.00AED

Kompani Fitimprurëse e Pastrimit për Shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 14, 2021
86,000.00AED

Shitet lavanderi në Bur Dubai

Postuar: Tetor 14, 2021
30,000.00AED

Sallon Gents me Çmim Shumë të Ulët për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 14, 2021
170,000.00AED

Salloni i Zonave të Marrëveshjes Aktive për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 14, 2021
152,000.00AED

Salloni më i mirë për gra për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 14, 2021
75,000.00AED

Restorant në Mall për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 14, 2021
4,500,000.00AED

Qendër Mjekësore Fitimprurëse e Mirë Drejtuar për Shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 14, 2021
800,000.00AED

Sallon bukurie luksoze Villa për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 14, 2021
150,000.00AED

Dyqan ushqimor fitimprurës për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 14, 2021
500,000.00AED

Restorant aktiv për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 14, 2021
200,000.00AED

Restorant i Drejtuar për Shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 14, 2021
500,000.00AED

Kompania e Produkteve Elektronike për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 14, 2021
5,000,000.00AED

Kompani fit-out për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 14, 2021
270,000.00AED

Restorant fitimprurës për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 13, 2021
500,000.00AED

Shitet biznesi i dekorimit të brendshëm në Dubai

Postuar: Tetor 13, 2021
150,000.00AED

Sallon për gra për shitje në JVC Dubai

Postuar: Tetor 13, 2021
750,000.00AED

Qendër mjekësore në shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 13, 2021
150,000.00AED

Biznesi i Furrave të Drejtuara mirë për Shitje në Dubai

Postuar: Tetor 13, 2021
650,000.00AED

Biznes Restoranti në dispozicion për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 13, 2021
1,200,000.00AED

Qendër Estetike e Hollimit të Licencuar DHA për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 13, 2021
16,500.00AED

Licencë e Shërbimit të Menaxhimit të Objekteve për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 13, 2021
1,800,000.00AED

Kafene Brilliant për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 13, 2021
400,000.00AED

Minimart Active për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe (Dubai)

Postuar: Tetor 13, 2021
185,000.00AED

Dyqan modës për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 13, 2021
75,000.00AED

Biznes turizmi për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 13, 2021
780,000.00AED

Restorant që funksionon mirë për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 13, 2021
50,000.00AED

Sallon bukurie për zonjat për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 13, 2021
85,000.00AED

Dyqan celular për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 13, 2021
600,000.00AED

Dyqan ushqimor për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 13, 2021
400,000.00AED

biznes për shitje në Dubai Gjykata ushqimore dhe restorante të shkëlqyera për ngrënie në dispozicion

Postuar: Tetor 13, 2021
1,000,000.00AED

Furrë buke e madhe drejtuese për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 12, 2021
3,500,000.00AED

Servisimi i biçikletave dhe biznesi me qira i biçikletave për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 12, 2021
70,000.00AED

Kafeneja e Mirë Drejtuar në Gjykatën e Ushqimit për Shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 12, 2021
350,000.00AED

Punëtori e pajisur e biznesit për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 12, 2021
70,000.00AED

Shitet dyqani Baber

Postuar: Tetor 12, 2021
70,000.00AED

Drejtimi i biznesit të pastrimit për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 12, 2021
119,000.00AED

Qendra e detajimit / Lavazh / Garazh | Shitet biznes në Dubai

Postuar: Tetor 12, 2021
4,000,000.00AED

Kompanitë e printimit të etiketave për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 12, 2021
290,000.00AED

Restorant për Shitje në Dubai

Postuar: Tetor 12, 2021
150,000.00AED

URGJENT! SHITET SALONI I ZONAVE N IN DUBAI

Postuar: Tetor 12, 2021
200,000.00AED

Restorant ushqimi deti për shitje në Abu Hail Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 12, 2021
35,000.00AED

Çmim i lirë 35k biznes Salloni Gents për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 12, 2021

Etiketa

salloni për zonjat më të mira për shitje në Dubai (71) restoranti me i mire per shitje ne dubai (143) biznes për shitje (2150) biznes ne shitje dubai (2183) biznes ne shitje ne abu dhabi (2183) shitet biznesi ne ajman (2183) biznes per shitje ne dubai (2184) biznes ne shitje uae (2183) Biznes ose shitje (2181) Shitje biznesi Emiratet e Bashkuara Arabe (2180) Kafene për Shitje (67) kafene për shitje në Dubai (68) kafene për shitje në uae (69) biznes Dubai për shitje (2183) Për shitje biznesi (2181) sallon zonjash ne shitje (125) Sallon Zonjesh ne shitje ne Dubai (127) Sallon Zonja për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe (121) Biznes lavanderie për shitje (72) dyqan pije alkoolike ne shitje prane meje (70) bizneset lokale për shitje (76) Biznes tregtar i mishit për shitje në Dubai (1685) Biznes Online i Veshjeve për Shitje (72) restorant ne shitje (332) restorant per shitje ne dubai (327) restorant per shitje ne Emiratet e Bashkuara Arabe (324) Restorante për shitje (67) drejtimi i biznesit për shitje në Dubai (1980) drejtimi i biznesit për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe (95) Një kompani limuzinë në shitje në Dubai (1685) Fabrika e Mermerit në Shitje në shitje në Dubai (1657) restorant drejtues për shitje në dubai (180) biznes saas për shitje (69) Shitja e një biznesi (2181) biznes shitje (2182) biznes shitje ne dubai (2182) Shitje per biznes (2182) shes biznesin tim (67) Dyqan për shitje (1685) shitet supermarket (77) Biznes në Emiratet e Bashkuara Arabe për shitje (2183) shitet biznesi i makinerive (74) mirë drejtimin e biznesit për shitje në Dubai (157) sallon për zonjat për shitje në Dubai (103) restorant për shitje në Dubai (298)

Të gjitha reklamat

85,000.00AED

Shitet Salloni për Zonja Well Running në Al Khan

Postuar: Tetor 21, 2021
1,700,000.00AED

Salloni i Zonave Premium Well Running në qendër të Dubait për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 18, 2021
150,000.00AED

Shitet Zonja Sallon për Shitje në Dubai

Postuar: Tetor 18, 2021
600,000.00AED

Restorant për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 18, 2021
800,000.00AED

Kompania e fabrikimit të çelikut për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 18, 2021
350,000.00AED

Kompania e Pasurive të Paluajtshme të Mirë Drejtuar për Shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 18, 2021
140,000.00AED

Kompani Lavanderie për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 18, 2021
190,000.00AED

Catering dhe Kuzhina për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 18, 2021
750,000.00AED

Restorant Active Well për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 16, 2021
60,000.00AED

Restorant Brand New për Shitje në Dubai

Postuar: Tetor 16, 2021
200,000.00AED

Kafeteria e vendosur mirë për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 16, 2021
1,650,000.00AED

Restorant elegant dhe hotelieri për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 16, 2021
600,000.00AED

Shitet kompani rekrutimi në Emiratet e Bashkuara Arabe

Postuar: Tetor 16, 2021
750,000.00AED

Shitet fabrika e mobilierisë dhe mobilieve në Dubai

Postuar: Tetor 16, 2021
600,000.00AED

GYM profesionale për shitje në Dubai

Postuar: Tetor 16, 2021

Etiketa

salloni për zonjat më të mira për shitje në Dubai (71) restoranti me i mire per shitje ne dubai (143) biznes për shitje (2150) biznes ne shitje dubai (2183) biznes ne shitje ne abu dhabi (2183) shitet biznesi ne ajman (2183) biznes per shitje ne dubai (2184) biznes ne shitje uae (2183) Biznes ose shitje (2181) Shitje biznesi Emiratet e Bashkuara Arabe (2180) Kafene për Shitje (67) kafene për shitje në Dubai (68) kafene për shitje në uae (69) biznes Dubai për shitje (2183) Për shitje biznesi (2181) sallon zonjash ne shitje (125) Sallon Zonjesh ne shitje ne Dubai (127) Sallon Zonja për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe (121) Biznes lavanderie për shitje (72) dyqan pije alkoolike ne shitje prane meje (70) bizneset lokale për shitje (76) Biznes tregtar i mishit për shitje në Dubai (1685) Biznes Online i Veshjeve për Shitje (72) restorant ne shitje (332) restorant per shitje ne dubai (327) restorant per shitje ne Emiratet e Bashkuara Arabe (324) Restorante për shitje (67) drejtimi i biznesit për shitje në Dubai (1980) drejtimi i biznesit për shitje në Emiratet e Bashkuara Arabe (95) Një kompani limuzinë në shitje në Dubai (1685) Fabrika e Mermerit në Shitje në shitje në Dubai (1657) restorant drejtues për shitje në dubai (180) biznes saas për shitje (69) Shitja e një biznesi (2181) biznes shitje (2182) biznes shitje ne dubai (2182) Shitje per biznes (2182) shes biznesin tim (67) Dyqan për shitje (1685) shitet supermarket (77) Biznes në Emiratet e Bashkuara Arabe për shitje (2183) shitet biznesi i makinerive (74) mirë drejtimin e biznesit për shitje në Dubai (157) sallon për zonjat për shitje në Dubai (103) restorant për shitje në Dubai (298)

Shpallje By Locations

Kërkoni sipas vendndodhjes

Gjetësi i biznesit Emiratet e Bashkuara Arabe është portali kryesor në Emiratet e Bashkuara Arabe për të blerë ose shitur biznese. Këtu mund të rendisni biznesin tuaj në shitje për të ndarë biznesin tuaj me më shumë se 150,000 investitorë, Business Finder ka më shumë se 500 milion portofol AED të listuar nga pronarët e bizneseve, ju mund të kërkoni të gjitha llojet e bizneseve të disponueshme për shitje, qoftë ushqimore për shitje, kompani në shitje, apo një ndërmarrje shumë milionëshe për shitje, modeli ynë i Biznesit është të ofrojë mbështetje për Investitorët dhe Pronarët e Biznesit për të gjetur marrëveshjen më të mirë për ta me lehtësi

Gjetësi i biznesit gjithmonë mirëpret shitësit ata që janë të interesuar të shesin biznesin e tyre, Pronarët e bizneseve ju mund ta shisni biznesin tuaj brenda një çështje kohe, nëse planifikoni të ndërroni biznes ose mendoni të gjeni opsion tjetër kjo është më e mira për ju që listoni biznesin tuaj dhe ju do të merrni thirrjet nga investitorët e interesuar, për të Shitur biznesin tuaj ju duhet të klikoni në post AD, për ndihmë të mëtejshme mund të na kontaktoni në çdo kohë.

 

 

 

 

Duhen vetëm 60 sekonda për të renditur biznesin tuaj për shitje

X
më i lartë