...
  Бизнис за продажба во Дубаи Продавам бизнис | Бизнис за продажба во Дубаи ОАЕ

  Пронаоѓач на деловни активности

  Business Finder е порталот со најмногу допаѓања каде што можете да го продавате вашиот бизнис преку Интернет, да сакате да го продадете вашиот бизнис или да купите нов бизнис? вие сте на вистинското место, наведете го вашиот бизнис за продажба и почнете да добивате вистински понуди од инвеститори од целиот свет.
  Пребарувања во тренд
  Продажба бизнис во Дубаи, Бизнис за продажба во Дубаи, бизнис за продажба, продажба бизнис, продадете го вашиот бизнис, купете бизнис,

  Што бараш ?

  Дали планирате да го продадете вашиот бизнис? Наведете го сега за потенцијалните инвеститори

  404 Прегледи
  Јануари 28, 2022

  Ова е одлична можност да поседувате бизнис со клуч на рака...

  285,000AED

  Дубаи
  72 Прегледи
  Јануари 27, 2022

  Продавница за резервни делови HVAC во Ал Нахел, Рас ...

  150,000AED

  Ал Мутеена, Деира, Дубаи, ОАЕ
  86 Прегледи
  Јануари 27, 2022

  Се продава добро работи перална со целосна машинерија...

  120,000AED

  Ал Карама, Дубаи, ОАЕ
  102 Прегледи
  Јануари 27, 2022

  15 годишна компанија за изнајмување автомобили со седиште во Дубаи со...

  4,900,000AED

  Арјан, Дубаи, ОАЕ
  125 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Новиот купувач на овој Законски регистриран бренд на ...

  135,000AED

  Rua Sao Marcal, n.156 SEGUNDO ESQ
  237 Прегледи
  Јануари 25, 2022

    Продаётся действующий кондитерский бизнис во ОАЭ(...

  275,000AED

  Алмајаз3
  158 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  водење на сопствен дневен престој, водење успешен sma...

  35,000AED

  Дизајн област на Дубаи, Бизнис Беј, Дубаи, ОАЕ
  134 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Припаѓа на велосипеди со додатоци  

  350,000AED

  Дубаи силиконска оаза, Дубаи, ОАЕ
  164 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  одлична локација лоцирана во Наиф веднаш до полицијата на Наиф...

  2,500,000AED

  Ајал Насир, Деира, Дубаи, ОАЕ
  98 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Добро отфрлен и елегантно дизајниран изложбен салон за...

  350,000AED

  Градините, Дубаи, ОАЕ
  136 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  10 години искуство во водење на Technical Trading Co ...

  240,000AED

  Al Qusais Industrial 5, Al Qusais Industrial Area, Al Qusais, Дубаи, ОАЕ
  99 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Се продава високо опремена модерна авто-работилница Работи...

  450,000AED

  Инвестициски парк Дубаи (ДИП), Дубаи, ОАЕ
  127 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Овој бизнис е добар за некој што сака да ста...

  3,820,000AED

  Индустриска област Ал Куоз 1, Индустриска зона Ал Куоз, Ал Квоз, Дубаи, ОАЕ
  81 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Се продава азиски ресторан. Целосно оперативен со...

  300,000AED

  Кулите на езерото umeумеира (JLT), Дубаи, ОАЕ
  98 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Институтот се наоѓа во Ал Кусаис 1. Тој е ком...

  150,000AED

  Al Qusais Industrial 1, Al Qusais Industrial Area, Al Qusais, Дубаи, ОАЕ
  130 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Итно се продава активен ресторан и кафетерија....

  170,000AED

  Umeумеира Гарден Сити, Ал Сатва, Дубаи, ОАЕ
  140 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  ПРОДАВНИЦА СО МЕСО И РИБА ТРГОВИЈА СО ОПРЕМА Л...

  50,000AED

  Ал Манхол, Бур Дубаи, Дубаи, ОАЕ
  86 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Добра тековна безбедносна инспекција од трета страна и тра...

  950,000AED

  Ал Мутеена, Деира, Дубаи, ОАЕ
  115 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  ПРИМЕНА ЛОКАЦИЈА СЕ ПРОДАВА ПОДГОТВЕН РЕСТОРАН ВО БЛИЗИНА НА ТП Н...

  650,000AED

  Ал Нахда (Дубаи), Дубаи, ОАЕ
  70 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  -Бизнис за премиум кожни чевли – Продажба на веб...

  220,000AED

  Индустриска област Ал Куоз 3, Индустриска зона Ал Куоз, Ал Квоз, Дубаи, ОАЕ
  73 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Се продаваат 4 ресторани кои работат. Сите профитабилни. Ид...

  2,500,000AED

  Ал Барша 3, Ал Барша, Дубаи, ОАЕ
  86 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Се продава добро функционална кафетерија со лиценца за LLC a...

  400,000AED

  Ал Манхол, Бур Дубаи, Дубаи, ОАЕ
  62 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Премиум и ексклузивен фитнес центар во централна ...

  2,000,000AED

  Ал Сафа, Дубаи, ОАЕ
  94 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Фризерски салон за улични господа во високо потенцијални локации...

  200,000AED

  Дубаи Марина, Дубаи, ОАЕ
  79 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Се продава бизнис за полирање / детали за автомобили Вклучено...

  540,000AED

  Индустриски Рас Ал Кор 2, Индустриски Рас Ал Кор Индустриски, Рас Ал Кор, Дубаи, ОАЕ
  63 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Се продава добро водена компанија во JLT. Станува збор за проф...

  700,000AED

  Кулите на езерото umeумеира (JLT), Дубаи, ОАЕ
  66 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  ДМ одобри договорна лиценца за G+2 Bldg со Г...

  200,000AED

  Абу Хејл, Деира, Дубаи, ОАЕ
  114 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Добро работат супермаркети и продавници за храна се достапни...

  200,000AED

  Патот Шеик Зајед, Дубаи, ОАЕ
  64 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Компанија за недвижнини со единствена основање со чиста ...

  50,000AED

  Дизајн област на Дубаи, Бизнис Беј, Дубаи, ОАЕ
  89 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  СЕ ПРОДАВА теретана СО БАЗЕН САУНА ФЕТНАТАЛНА ПОВРШИНА : 4...

  400,000AED

  Ал Карама, Дубаи, ОАЕ
  66 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Се продава ДОО за градежни материјали Трејдинг: Т...

  950,000AED

  Сонапур, Мухаисна, Дубаи, ОАЕ
  81 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Се продава успешна работилница во Мајан, Ал Бара...

  140,000AED

  Мохамед Бин Рашид Сити, Дубаи, ОАЕ
  73 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Се продава Ресторан и Пекара Комплетна комерцијална...

  800,000AED

  Варшан 1, Ал Варшан, Дубаи, ОАЕ
  95 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Се продава сосема нова поликлиника со активен DHA и ...

  350,000AED

  Ал Нахда 2, Ал Нахда (Дубаи), Дубаи, ОАЕ
  399 Прегледи
  Јануари 20, 2022

  НОВА ЛИЦЕНЦА ЗА РЕВИЗИЈА Е ДОСТАПНА ОД МИО ОДОБРЕНА Л...

  30,000AED

  КАРАМА
  505 Прегледи
  Јануари 20, 2022

  Водење бизнис. Основана во 2018 година. Нашето кафе ...

  135,000AED

  ајман
  346 Прегледи
  Јануари 19, 2022

  325,000AED

  Зградата Ал Ниср Плаза, Ал Мајаз 3, Шарџа
  379 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  Се ПРОДАВА Салон за убавина во Дубаи Марина, е во...

  430,000AED

  Дубаи Марина
  348 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  Се продава алуминиумска работилница Во областа Саја, Шарја ...

  200,000AED

  Ал Сајаа, Шарџа, ОАЕ
  378 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  Се продава ресторан Big Running! Целосна работа со...

  650,000AED

  Ал Мајаз 2, Ал Мајаз, Шарџа, ОАЕ
  275 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  Ние сме реномиран бренд на Bucket Biryani во Шарја ...

  150,000AED

  Ал Махатах, Шарџа, ОАЕ
  218 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  Се продава машки салон во Шарџа со 3 седишта со ...

  30,000AED

  Бу Тина, Шарџа, ОАЕ
  206 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  Доставете велосипеди и добијте месечна кирија 5000 месечно...

  100,000AED

  Ал Нахјан, Абу Даби, ОАЕ
  195 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  Alkabab AlAzerbaijani restoran во елитното место ...

  250,000AED

  Ал Нахјан, Абу Даби, ОАЕ
  155 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  يوجد لدينا شواية/مطعم لطهي الاسماك والمأكولات البح...

  145,000AED

  Хадбат Ал Заафран, Абу Даби, ОАЕ
  190 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  مصبغة جديدة للبيع مع الرخصة التجارية الميز فيها –...

  100,000AED

  МЕ-10, Мохамед Бин Зајед Сити, Абу Даби, ОАЕ
  178 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  Ресторанот 100% спремен со 3 готвачи и едно куј...

  180,000AED

  Ал Муроор, Абу Даби, ОАЕ
  173 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  Се продава перална во Мохамед Бин Зајед Сити За мор...

  100,000AED

  Зона 17, Мохамед Бин Зајед Сити, Абу Даби, ОАЕ
  190 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  Никогаш не користен камион за храна 7.5 m * 2.5 m Вклучувајќи: чи...

  170,000AED

  Ал Шамха Југ, Абу Даби, ОАЕ
  159 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  Салонот се наоѓа во вила на три ката со ...

  350,000AED

  Банијас, Абу Даби, ОАЕ
  179 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  Добро воспоставена компанија за одржување на згради,...

  200,000AED

  Ал Кубеира, Абу Даби, ОАЕ
  177 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  2013 Toyota Innova 7KV Генератор 500 литри алуминиум...

  38,000AED

  Зона 12, Мохамед Бин Зајед Сити, Абу Даби, ОАЕ
  156 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  للبيع سلسله مطاعم و كافيه معروفه بابوظي بدخل جيد م...

  1,200,000AED

  Ал Мушриф, Абу Даби, ОАЕ
  154 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  Добро поставени свежи производи од пилешко и живина Шо...

  50,000AED

  МЕ-9, Мохамед Бин Зајед Сити, Абу Даби, ОАЕ
  129 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  Ресторан за сириска и арапска храна со декорација...

  290,000AED

  Ал Зааб, Абу Даби, ОАЕ
  198 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  Нова Кафетерија Бизнис продажба на акции од 10% за 20,0 АЕД...

  20,000AED

  Шабија 12, Мохамед Бин Зајед Сити, Абу Даби, ОАЕ
  162 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  Се продава кафетерија, лоцирана во Шабија 9, ...

  225,000AED

  ICAD - Индустриски град Абу Даби, Мусафах, Абу Даби, ОАЕ
  163 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  Работен јужноиндиски ресторан за итна продажба  

  150,000AED

  Ал Марказија, Абу Даби, ОАЕ
  156 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  Се продава ресторан Вечерање, достава до дома и по...

  110,000AED

  Индустриска област Ал Мафрак, Абу Даби, ОАЕ
  157 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  Продажна цена: 19,500 AED Локација: Mussafah m11 s...

  19,500AED

  Индустриска област Мусафах, Мусафах, Абу Даби, ОАЕ
  134 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  Се продава ресторан мусафах 36 кај адноц бензин...

  140,000AED

  ICAD - Индустриски град Абу Даби, Мусафах, Абу Даби, ОАЕ
  131 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  Се продава мобилна перална за автомобили во Абу Даби во ...

  130,000AED

  Центар на градот Абу Даби, островот Абу Даби, Абу Даби, ОАЕ
  121 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  Продавница за малопродажба со големина од 160 квадратни метри престижна градба на...

  180,000AED

  Ал Хосн, Абу Даби, ОАЕ
  136 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  Неверојатна продавница за цвеќиња и чоколади лоцирана во Бу...

  150,000AED

  Улица Ал Најда, Абу Даби, ОАЕ
  194 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  100% загарантиран успех Бизнис Мадинат Зајед Вес...

  170,000AED

  Западен регион Мадинат Зајед, Абу Даби, ОАЕ
  190 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  65 квадратни метри Цела државна регистрација и квота за 4 вработени  

  100,000AED

  Индустриски град Абу Даби, Мусафа, Абу Даби, ОАЕ
  168 Прегледи
  Јануари 18, 2022

  Тековна естетска клиника со обновени DHA лиценци...

  2,000,000AED

  Ал Сафа 1, Ал Сафа, Дубаи, ОАЕ
  307 Прегледи
  Јануари 13, 2022

  ИТНА ПРОДАЖБА-ДИРЕКТНА ОД СОПСТВЕНИК. ДОБРО ТРЧАНИ ДАМИ...

  175,000AED

  Дубаиленд, Дубаи, ОАЕ
  283 Прегледи
  Јануари 13, 2022

  Бизнис за перење се продава: Изнајмување: 4,000 часот (48,000/...

  90,000AED

  Ал Карама, Дубаи, ОАЕ
  301 Прегледи
  Јануари 13, 2022

  Имам 4 бизниси во Дубаи различни лоцирани...

  36,500AED

  Ал Кусаис 2, станбена површина Ал Кусаис, Ал Кусаис, Дубаи, ОАЕ
  287 Прегледи
  Јануари 13, 2022

  Се продава намирници во Абу Хаил, во прометна...

  175,000AED

  Хор Ал Анз Исток, Хор Ал Анз, Деира, Дубаи, ОАЕ
  219 Прегледи
  Јануари 13, 2022

  للبيع كراج في دبي راس الخور صناعية رقم ٢ مساحة الك...

  370,000AED

  Индустриски Рас Ал Кор 2, Индустриски Рас Ал Кор Индустриски, Рас Ал Кор, Дубаи, ОАЕ
  278 Прегледи
  Јануари 13, 2022

  Се продава цвеќарница на добра локација. Имаме да направиме...

  35,000AED

  Дубаи Марина, Дубаи, ОАЕ
  170 Прегледи
  Јануари 13, 2022

  Се продава добро работи перална со целосна машинерија...

  120,000AED

  Ал Карама, Дубаи, ОАЕ
  130 Прегледи
  Јануари 13, 2022

  Продавница за резервни делови HVAC во Ал Нахел, Рас ...

  150,000AED

  Ал Мутеена, Деира, Дубаи, ОАЕ
  237 Прегледи
  Јануари 13, 2022

  • Целосно оперативно и лиценцирано Кафе и ресторан...

  475,000AED

  Кулите на езерото umeумеира (JLT), Дубаи, ОАЕ
  199 Прегледи
  Јануари 13, 2022

  филијала за продажба : комплетно опремена специјалитет кафе...

  400,000AED

  Umeумеира, Дубаи, ОАЕ
  269 Прегледи
  Јануари 13, 2022

  Се продава сосема нова поликлиника со активен DHA и ...

  500,000AED

  Ал Нахда 2, Ал Нахда (Дубаи), Дубаи, ОАЕ
  139 Прегледи
  Јануари 13, 2022

  Неверојатна можност за малопродажба во Дуба...

  1,000,000AED

  Светски трговски центар, Дубаи, ОАЕ
  188 Прегледи
  Јануари 13, 2022

  Лиценцата истекува на 17 година Одобрена и достапна ...

  95,000AED

  Варшан 1, Ал Варшан, Дубаи, ОАЕ
  194 Прегледи
  Јануари 13, 2022

  Fantastic Sports Bar & Lounge сместен во добро познат...

  300,000AED

  Ал Манхол, Бур Дубаи, Дубаи, ОАЕ
  164 Прегледи
  Јануари 13, 2022

  СЕ ПРОДАВА РАБОТИЛНИЦА ЗА АВТОМОТИВНО ТРКАЊЕ ВКУПНА ПОВРШИНА Е...

  250,000AED

  Рас Ал Кор, Дубаи, ОАЕ
  214 Прегледи
  Јануари 13, 2022

  Се продава луксузен салон за жени во JLT Дубаи. Се продава...

  600,000AED

  Кулите на езерото umeумеира (JLT), Дубаи, ОАЕ
  315 Прегледи
  Јануари 13, 2022

  Се продава намирница во АЛ БАРША 1 позади MOE Мала...

  60,000AED

  Патот Шеик Зајед, Дубаи, ОАЕ
  143 Прегледи
  Јануари 13, 2022

  Се продава ресторан Prime Location – Бур Дубаи – А...

  400,000AED

  Ал Соук Ал Кабир, Бур Дубаи, Дубаи, ОАЕ
  188 Прегледи
  Јануари 13, 2022

  Инвестирајте и започнете компанија за испорака и добијте месечни ...

  225,000AED

  Ал Мутеена, Деира, Дубаи, ОАЕ
  219 Прегледи
  Јануари 13, 2022

  Се продава намирници во патот Sharjah Kingfaisal тоа е р...

  90,000AED

  Ал Карама, Дубаи, ОАЕ
  168 Прегледи
  Јануари 13, 2022

  Франшиза продавница на добро позната италијанска брза храна ...

  150,000AED

  Дубаи Waterfront, Дубаи, ОАЕ
  179 Прегледи
  Јануари 13, 2022

  Салон за сладолед во продажба Вклучувајќи ја целата опрема...

  250,000AED

  Резиденции на клубот за голф и јахта во Дубаи Крик, Ал Гархуд, Дубаи, ОАЕ
  184 Прегледи
  Јануари 13, 2022

  Овој бизнис е добар за некој што сака да ста...

  3,820,000AED

  Индустриска област Ал Куоз 1, Индустриска зона Ал Куоз, Ал Квоз, Дубаи, ОАЕ
  141 Прегледи
  Јануари 13, 2022

  Целосно независен тим Лојална база на клиенти Големата Р...

  95,000AED

  Дубаи силиконска оаза, Дубаи, ОАЕ
  174 Прегледи
  Јануари 13, 2022

  Салон за убавина на премиум локација.. Неверојатен поглед од...

  800,000AED

  DIFC, Дубаи, ОАЕ
  232 Прегледи
  Јануари 12, 2022

  Се продава перална стара 10 години. Причина за продажба – р...

  200,000AED

  Дубаи силиконска оаза, Дубаи, ОАЕ
  173 Прегледи
  Јануари 12, 2022

  Добро воспоставено, високо профитабилно и добро обележано...

  2,500,000AED

  Ал Квоз 2, Ал Квоз, Дубаи, ОАЕ
  285 Прегледи
  Јануари 12, 2022

  Се продава комплетно опремен Супермаркет Good Running во...

  527,000AED

  Дубаи Марина, Дубаи, ОАЕ
  234 Прегледи
  Јануари 12, 2022

  Асалам о алејкум ја продавам мојата трчана намирница ...

  150,000AED

  Ал Карама, Дубаи, ОАЕ
  181 Прегледи
  Јануари 12, 2022

  Се продава рекламна компанија во Дубаи. Внатрешна и надворешна...

  240,000AED

  Ал Кусаис 2, станбена површина Ал Кусаис, Ал Кусаис, Дубаи, ОАЕ
  228 Прегледи
  Јануари 12, 2022

  Се продаваат 4 ресторани кои работат. Сите профитабилни. Ид...

  2,500,000AED

  Ал Барша 3, Ал Барша, Дубаи, ОАЕ
  225 Прегледи
  Јануари 12, 2022

  Се продава ресторан за трчање лоциран во Деира Даб...

  350,000AED

  Резиденции на клубот за голф и јахта во Дубаи Крик, Ал Гархуд, Дубаи, ОАЕ

  Избрани реклами

  72 Прегледи
  Јануари 27, 2022

  Продавница за резервни делови HVAC во Ал Нахел, Рас ...

  150,000AED

  Ал Мутеена, Деира, Дубаи, ОАЕ
  86 Прегледи
  Јануари 27, 2022

  Се продава добро работи перална со целосна машинерија...

  120,000AED

  Ал Карама, Дубаи, ОАЕ
  102 Прегледи
  Јануари 27, 2022

  15 годишна компанија за изнајмување автомобили со седиште во Дубаи со...

  4,900,000AED

  Арјан, Дубаи, ОАЕ
  158 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  водење на сопствен дневен престој, водење успешен sma...

  35,000AED

  Дизајн област на Дубаи, Бизнис Беј, Дубаи, ОАЕ
  134 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Припаѓа на велосипеди со додатоци  

  350,000AED

  Дубаи силиконска оаза, Дубаи, ОАЕ
  164 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  одлична локација лоцирана во Наиф веднаш до полицијата на Наиф...

  2,500,000AED

  Ајал Насир, Деира, Дубаи, ОАЕ
  98 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Добро отфрлен и елегантно дизајниран изложбен салон за...

  350,000AED

  Градините, Дубаи, ОАЕ
  136 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  10 години искуство во водење на Technical Trading Co ...

  240,000AED

  Al Qusais Industrial 5, Al Qusais Industrial Area, Al Qusais, Дубаи, ОАЕ
  99 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Се продава високо опремена модерна авто-работилница Работи...

  450,000AED

  Инвестициски парк Дубаи (ДИП), Дубаи, ОАЕ
  127 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Овој бизнис е добар за некој што сака да ста...

  3,820,000AED

  Индустриска област Ал Куоз 1, Индустриска зона Ал Куоз, Ал Квоз, Дубаи, ОАЕ
  81 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Се продава азиски ресторан. Целосно оперативен со...

  300,000AED

  Кулите на езерото umeумеира (JLT), Дубаи, ОАЕ
  98 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Институтот се наоѓа во Ал Кусаис 1. Тој е ком...

  150,000AED

  Al Qusais Industrial 1, Al Qusais Industrial Area, Al Qusais, Дубаи, ОАЕ
  130 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Итно се продава активен ресторан и кафетерија....

  170,000AED

  Umeумеира Гарден Сити, Ал Сатва, Дубаи, ОАЕ
  140 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  ПРОДАВНИЦА СО МЕСО И РИБА ТРГОВИЈА СО ОПРЕМА Л...

  50,000AED

  Ал Манхол, Бур Дубаи, Дубаи, ОАЕ
  86 Прегледи
  Јануари 25, 2022

  Добра тековна безбедносна инспекција од трета страна и тра...

  950,000AED

  Ал Мутеена, Деира, Дубаи, ОАЕ

  Избрани реклами

  Огласи By локации

  Пребарувајте по локација

  Дубаи
  Дубаи
  (1661 огласи)
  Иконата
  Абу Даби
  Абу Даби
  (140 огласи)
  Иконата
  Sharjah
  Sharjah
  (52 огласи)
  Иконата
  Ajman
  Ajman
  (35 огласи)
  Иконата

  Business Finder ОАЕ е водечки портал во ОАЕ за купување или продавање бизниси, Овде можете да го наведете вашиот бизнис за продажба во Дубаи за да го споделите вашиот бизнис со повеќе од 150,000 инвеститори, Business Finder има повеќе од 500 милиони AED портфолио наведени од сопственици на бизниси, вие може да ги пребарува сите типови на бизниси достапни за продажба, без разлика дали се намирници за продажба, компанија за продажба или претпријатие за продажба од повеќе милиони долари, нашиот деловен модел е да обезбедиме поддршка на инвеститорите и сопствениците на бизниси за лесно да ја најдат најдобрата зделка за нив

  Пронаоѓач на деловни активности

  Секогаш ги поздравуваме продавачите и купувачите, оние кои се заинтересирани да го продадат својот бизнис, сопствениците на бизниси можете лесно да го продадете вашиот бизнис, ако планирате да го смените бизнисот или размислувате да најдете друга опција, ова е најдоброто за вас, наведете го вашиот бизнис и вие ќе ги добивате повиците од заинтересирани инвеститори, за да го продадете вашиот бизнис треба да кликнете на објавата АД, за понатамошна помош можете да не контактирате во секое време.

   

  Корисни врски на владините канцеларии за бизниси.

  Дубаи економија | Судови во Дубаи општина | Ташил |АМЕР центар | Земјишен оддел | Дубаи комора | ГДРФА | ИОР | МОХР |

   

   

   

   

  Врв